Accessoires

De kunst van koffie maken. De barista is met recht een echte kunstenaar. Verstaat zijn vak. Hij maakt voor jou de heerlijkste espresso of cappuccino. Een kunstenaar van de kop koffie. Natuurlijk weet hij welke bonen het lekkerst zijn. Hij kent zijn machine en beheerst zijn technieken. Maar zonder accessoires kan ook een barista uiteraard zijn werk niet doen. Dan heeft hij geen gereedschap. Dan is hij onthand. De koffiestamper is zijn hamer en de stoomkan zijn waterpomptang. Zo maakt hij zijn kunst. Zo maakt hij het mooiste en lekkerste kopje koffie.

Gereedschap voor de barista

Koffiestampers, uitklopbakken, stoomkannen en schoonmaakartikelen voor je espressomachine. De Santpoortse Verleiding heeft alles in huis om jou te helpen met je koffiekunsten. Want ook jij bent natuurlijk een kunstenaar. Een koffiekunstenaar in de keuken. Een echte barista.

Wil je je koffiekunsten helemaal afmaken door het in te schenken in de schitterendste koffiekopjes?
Bekijk dan ons assortiment van Bunzlau Castle. Deze koffiekopjes en overige accessoires maken jouw kunstwerk helemaal af.

Ook voor theeaccessoires zoals theepotten, theekoppen en theefilters kun je terecht bij De Santpoortse Verleiding en op onze webshop.

Accessoires voor de barista